Nieuw in ons assortiment! Brekr FATBIKE

LEVERBAAR VANAF OKTOBER 2023


Nieuw in ons assortiment! Brekr FATBIKE


Vergeet het saaie ritje door de stad. Ontdek een nieuwe en leukere manier om het stadsverkeer de baas te zijn met de Brekr Model F.

Fatbikes zijn trendy, maar de standaard 20-inch wielen zijn te klein voor de gemiddelde Europeaan. De Model F is de eerste fat bike met 22 inch wielen, speciaal door Brekr ontwikkeld. 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

Dealer van Tracefy

Waarom heb jij een Tracefy GPS-tracker nodig? Tracefy is marktleider in de BeNeLux voor track & trace oplossingen voor fietsen. Bij één van de Tracefy-dealers kun jij jouw fiets laten voorzien van een GPS-tracker. Gebruik maken van het Tracefy-systeem bied je de volgende mogelijkheden: Beveiligd tegen diefstal Je fiets wordt gemakkelijk teruggevonden bij diefstal. Gereden fietsroutes terugzien Je kunt je gereden fietsroutes en afstanden terugzien. GPS locatie van je fiets Je kunt je fiets gemakkelijk terugvinden als je niet meer weet waar je hem neergezet hebt. Onderhoudsbeurt melding Je krijgt een melding als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Korting op je verzekering Veel verzekeraars geven flinke korting op een allriskverzekering als je de Tracefy-tracker hebt ingebouwd.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30 - 17:30
Woensdag:  8:30 - 17:30
Donderdag:  8:30 - 17:30
Vrijdag:  8:30 - 17:30
Zaterdag:  8:30 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook